Varför företagsmassage:

Visst vore det fantastiskt att kunna få massage på arbetsplatsen? Att kunna få komma iväg en liten stund från måsten och ladda kroppen med ny härlig energi. Det är precis det som företagsmassage handlar om. Att kunna ge medarbetarna en lugn och avkopplande stund som dessutom är hälsofrämjande!

Massage har många hälsofrämjande egenskaper, några av dem är :

* Minska mängden stresshormoner i kroppen.

* Hjälper kroppen att förebygga (och upptäcka) problem med muskulaturen och rörelseapparaten.

* Ger ökad blodcirkulation och lossar på stagnationer.

* Minskar eller eliminerar huvudvärk.

* Stärker immunförsvaret.

* Sänker blodtrycket.

* Påskyndar kroppens egen läkningsprocess.

* Höjer prestationsförmågan.

* Ger återhämtning vilket kan bidra med bättre välbefinnande och bättre sömn.

Att gå på massage regelbundet ger dig en större medvetenhet om hur din kropp mår. Vi arbetar förebyggande och kan med det förhindrar framtida skador och krämpor i form av smärta och stelhet. Terapeuten kan hjälpa dig med olika stretchövningar och tips för att kroppen ska må ännu bättre.

Använd din friskvårdsförmån som din arbetsgivare erbjuder och nyttja massagetillfällen hos certifierade massageterapeuter som brinner för att hjälpa din kropp till ett bättre välmående!

Hur går företagsmassage till:

En massageterapeut kommer ut till företaget och masserar personalen på plats. Det vi behöver från er är tillgång till är ett rum att massera i. Vi har med massagebänk, handdukar, olja och allt som behövs. Upplägget brukar vara 30 min per klient. Och jag behöver minst 4–5 kunder för att det ska vara lönsamt för mig att åka ut.

Upplägget ser olika ut för olika företag, vissa företag betalar hela summan åt de anställda medans vissa företag låter den anställde betala en del av summan och resterande betalar företaget. De flesta företag har ett friskvårdsbidrag som de låter personalen använda till företagsmassage.

Är ert företag intresserade eller vill ha mer info, så hör av gärna av er till oss på: fmr.friskvard@hotmail.com eller på telefon till Madde: 0733–958465

Om oss i FMR

Om mig:

Jag som arbetar som massageterapeut i FMR friskvård heter Madde och jag har tidigare arbetat heltid i ca 4 år med företagsmassage och även lite idrottsmassage (HV71 2016–2018, J-södra 2018 och Ironman 2 år). Jag samarbetade med fantastiska massageterapeuter som inriktade sig helt på företagsmassage och tillsammans med dem hade vi många olika företag. När pandemin kom lade många massageterapeuter ner företagsmassage, bland annat jag som gick in vården för att jobba som undersköterska. Jag brinner för friskvård och att se helheten hos människan utifrån ett salutogent och holistiskt synsätt därför känner jag att detta jobbet är verkligen något för mig!

Om Fredrik:

Fredrik är bolagsgrundare och har drivit aktiebolaget FMR sedan 2012. FMR Friskvård är nu ett underbolag till FMR Transport.

Fredriks roll i företaget är att driva transportverksamheten men fungerar även som admistratör och kontaktperson då Madde inte finns tillgänglig  för svar som rör fakturering, eller intresseförfrågningar om företagsmassage.